Dan narcisa 19. ožujka 2016.


Udruga Edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije održati će u subotu, 19. ožujka 2016.g. akciju obilježavanja «Dan narcisa» posvećenu borbi protiv raka dojke na nivou cijele Hrvatske.
Udruga se bavi ženskom populacijom potičući ih na brigu o vlastitom zdravlju. Osnovna zadaća je educirati žene o ispravnom samopregledu dojki , te onim ženama koje primijete bilo kakvu promjenu koja upućuje na mogućnost oboljenja, omogućuje pregled i pretrage radi što bržeg postavljanja dijagnoze i eventualnog liječenja. U slučajevima kada preporuka liječnika koji očitava nalaz pokazuje da je potrebno hitno djelovati i omogućiti ženi brz pristup potrebnim pretragama, Udruga ulaže maksimalne napore i pomaže svim ženama koje žele pomoć.
Općina Marija Gorica naklonjena je radu Udruge te se uvijek rado odazove svima apelima Udruge za pomoć. Za najavljenju akciju iz općinskog proračuna Udruzi je donirano 1.000,00 kn za kupnju narcisa kao doprinos za provođenje programa Udruge. Pozivamo sve ljude dobre volje na ovu humanitarnu akciju kako bi Udruzi pomogli prodati što veći broj narcisa.

Na području Zagrebačke županije ove će se godine akcija odvijati u vremenu od 08,00 do 12,00 sati na sljedećim lokacijama :

 


U velikoj Gorici 
- Tržni centar
- Trg S. Radića
- Ispred Kauflanda
- Ispred Robne kuće.
- Samoboru, 
- Svetoj Nedjelji, 
- Stupniku, 
- Sv.Ivanu Zelini, 
- Jastrebarskom, 
- Dugom Selu, 
- Ivanić- Gradu, 
- Vrbovcu,
- Križu, 
- Krašiću
- Kravarskom
- Brdovcu, 
- Lukarišću, 
- Klinča Selu, 
- Ščitarjevu, 
- Maloj Buni 
- Pokupskom.

 

Gdje smo


Pogledaj kartu

Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.
Izrada web stranica: Dedal komunikacije