SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  savjetovanja

  digitalna pristupacnost mg

  eu2024 2

  izbori parlament 2024

  logo png

  1mg ploca

  mg ploca3 ispravak

  mg ploca projekt kliziste groblje

  zazeli

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  izbori lokalni 2021. logo

  logo parlamentarni izbori 2020

  Projekt "Izrada projektno tehničke dokumentacije izvedbeni projekt za sanaciju klizišta i stabilnost nasipa na groblju Marija Gorica"

  mg ploca projekt kliziste groblje

  Naziv projekta: "Izrada projektno tehničke dokumentacije izvedbeni projekt za sanaciju klizišta i stabilnost nasipa na groblju Marija Gorica"

  Korisnik projekta: Općina Marija Gorica

  Ukupna vrijednost projekta: 10.418,75 EUR

  Sažetak projekta:

  Cilj predloženog projekta je unapređenje komunalnog standarda i obavljanja komunalnih djelatnosti na slabije razvijenom području, kroz nabavu izvedbenog projekta sanacije klizišta i stabilnosti nasipa na groblju Marija Gorica, geotehnički istražni radovi i izrada geodetske snimke zone nestabilnosti. Marija Gorica smještena je u sjeverozapadnom dijelu Zagrebačke županije na području marijagoričkog pobrđa i obuhvaća 10 naselja. Veći dio općine smješten je u brežuljkastom dijelu te ga karakterizira vrlo dinamičan reljef, isprekidan brojnim rasjedima. Unazad nekoliko godina na strmim padinama iznad groblja pojavile su se nestabilnosti koje su vrlo izražene u zimskim mjesecima te dolazi do odrona i spiranja terena pri čemu se pojedina grobna mjesta postepeno zatrpavaju. Kako bi se poboljšalo održavanje javnih površina te unaprijedio komunalni standard na području Općine, predloženim projektom planira se nabava Izvedbenog projekta za sanaciju klizišta i stabilnost nasipa na groblju u Mariji Gorici. Glavna aktivnost na projektu je provedba postupka nabave za odabir izrađivača Izvedbenog projekta. U slučaju da se Općini odobre sredstva putem ovog Javnog poziva, nabava izrade Izvedbenog projekta planira se realizirati u roku od 4 mjeseca od dobivanja sredstava Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

   

   

   

   

   

   

  Opcina Marija Gorica privremena informacijska ploca 70x100 page 0001

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2024

  pum2023 naslovnica

  pum2022.jpg

  pum2021

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  civilna zastita mup 145433

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.