SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  podjela poklona bozic
  Draga djeco i roditelji,

  ovim putem vas obavještavamo, kako priredbe i podjele poklona uoči Božića, radi trenutne epidemiološke situacije na uobičajeni način neće biti, ali to ne znači da će djeca ostati bez svojih poklona.

  Prigodni poklon paketi djeci predškolskog uzrasta (od 1 do 7 godina) biti će podijeljeni u Dječjem vrtiću Bambi.

  Učenicima od 1. do 8. razreda poklon paketi biti će podijeljeni u OŠ Ante Kovačića.

  Roditelji djece koja ne pohađaju dječji vrtići i djece koja pohađaju OŠ Ivana Perkovca u Šenkovcu, a imaju prebivalište na području Općine Marija Gorica, moći će preuzeti svoje poklon pakete u prostorijama Općine Marija Gorica uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i prethodnu najavu.

  Datumi podjele poklon paketa objavit će se na službenoj Internet stranici Općine Marija Gorica.

  Načelnica
  Marica Jančić

  TZTuristička zajednica Savsko-sutlanska dolina i brigi, koja pokriva područja općina Brdovec, Dubravica i Marija Gorica, upriličila je obilazak i predstavljanje odmorišta za bicikliste i konjanike na području te tri općine.

  Direktor TZ Vladimir Šinko upoznao je novinare s dosadašnjim aktivnostima koje su prethodile dovršetku ovoj završnoj fazi projekta Ride&Bike 2. Glavni cilj projekta je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma, traje 30 mjeseci, od 1. rujna 2018. godine do 28. veljače 2021. godine, ukupna vrijednost projekta RIDE&BIKE II je 875.472,55 EUR (od toga TZ SSDB 139.074,05 EUR), a projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 744.151,66 EUR.

  Obilasku je nazočila i direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović koja je istaknula kako će ovi novi turistički objekti dati novi zamašnjak razvoju turizma na području Savsko Sutlanske doline, a posebno je to dobro kad su projekti financirani iz sekundarnih izvora, u ovom slučaju iz EU. To je potvrdio i direktor Savsko Sutlanska dolina i brigi Vladimir Šinko, istaknuvši kako su zastoj u svim drugim segmentima iskoristili upravo za dovršetak ovog projekta.

  Drugo odmorište za bicikliste smješteno je u Trsteniku, neposredno iznad malonogometnog igrališta i dječjeg vrtića, a njime ja zadovoljna i načelnica Općine Marija Gorica Marica Jančić.

  -Mi smo imali viziju od samog osnivanja turističke zajednice, a sve smo gradili korak po korak i ovo je jedan od naših ciljeva koji su upravo ostvareni. Vidjeli ste da imamo puno djece i mladih koji se koriste biciklima, a sigurno je da će prostor biti korišten i za druge aktivnosti i imat će svoj smisao- rekla je na odmorištu u Trsteniku načelnica Marica Jančić.

  OPŠIRNIJE / FOTO

  semaforObaviještavamo Vas da će se u periodu od 28.10. do 31.10. izvoditi građevinski radovi za potrebe semaforizacije pješačkog prijelaza kod DVD-a Trstenik u Općini Marija Gorica.

  Molimo sve mještane na razumijevanje.

  Stranica 1 od 65

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.