SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  logo parlamentarni izbori 2020

  MESTROVIC

  Iz Meštrović prijevoza d.o.o. najavili su izmijenjeni vozni red koji će se početi primjenjivati od 20.7.2020. godine.

  Novi vozni red možete pogledati OVDJE.

  naslovna letak policija krade1

  Tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine kontakt policija Policijske postaje Zaprešić u suradnji s Vijećem za prevenciju Općine Marija Gorica provodi preventivni projekt ZAŠTITE VAŠE DOMOVE I VIKEND KUĆE OD PROVALA I KRAĐA na području općine Marije Gorice.

  Građani će se od strane policijskih službenika informirati o svim oblicima samozaštitnog ponašanja, s ciljem smanjenja broja provale u vikendice. Također će tom prilikom građanima biti podijeljeni letci NN počinitelj.

  LETAK

  Potpisan ugovor Rekonstrukcija i uređenje Goričkog trgaDanas je u prostorijama Općine Marija Gorica potpisan Ugovor o izvođenju radova za projekt Rekonstrukcija i uređenje Goričkog trga s Obrtom "Mihaliček", vl. Stjepan Mihaliček, Zaprešić, Savska 61.

  Projekt se financira iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, temeljem natječaja za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

  Vrijednost ugovorenih radova iznosi 3.948.364,80 kn bez PDV-a, odnosno 4.935.456,00 kn s PDV-om.

  Prema sklopljenom Ugovoru s APPRRR o financiranju, intenzitet potpore je 90% ukupno prihvatljivih troškova utvrđenih na temelju Plana nabave što iznosi 4.632.363,99 kuna (od tog iznosa 85% su sredstva proračuna EU, a 15% sredstva proračuna RH), a preostali iznos osiguran je u proračunu Općine Marija Gorica.

  Radovi će se izvoditi u skladu s uvjetima provedenog postupka javne nabave, projektnom dokumentacijom, troškovnikom i ponudom.

  Connect Art box

  Kao i svake godine, Općina Marija Gorica nabavlja komplete za likovni odgoj za naše prvašiće. Tom gestom načelnica svake godine, prvog školskog dana najmlađima zaželi dobrodošlicu u novu sredinu i u novo životno poglavlje. Stoga obavještavamo roditelje da se u svakoj kutiji nalazi sav potreban pribor za rad: grafitne olovke, drvene boje, flomasteri, voštane boje, vodene boje, tempere, paleta, kistovi, glinamol, plastelin, ugljen, crni tuš, škarice, ljepila, gumica, čašica i folija za klupu.

  Kompleti će biti podijeljeni prvašićima na prvi dan škole.

   

  Stranica 1 od 60

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.