SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  FINANCIRANJE TROŠKOVA OZNAČAVANJA - MIKROČIPIRANJA PASA I/ILI STERILIZACIJI ŽENKI PASA NA PODRUČJU OPĆINE MARIJA GORICA

  psiOpćina Marija Gorica financirati će troškove označavanja - mikročipiranja pasa i/ili sufinancirati troškove sterilizacije ženki pasa na području Općine Marija Gorica, a na temelju Ugovora o dodjeli sredstava broj 49-03-4-20, sklopljenog između Općine Marija Gorica i Zagrebačke županije, kojim je za financiranje programa kontrole populacije napuštenih pasa na području Zagrebačke županije – mjere mikročipiranja pasa i sterilizacija kuja, Općini Marija Gorica dodijeljena potpora u iznosu od 3.407,00 kn.

  Općinska načelnica objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje troškova mikročipiranja pasa na području Općine Marija Gorica, temeljem kojeg će se vlasnicima pasa troškovi mikročipiranja financirati sa iznosom od 100,00 kn s PDV-om i/ili sufinancirati troškove sterilizacije ženki pasa do iznosa od najviše 300 kn s PDV-om.

  Zahtjev za financiranje podnosi se Općini Marija Gorica nakon izvršene usluge označavanja – mikročipranja pasa i/ili sterilizacije ženki pasa. Obrazac zahtjeva dostupan je na mrežnoj stranici Općine Marija Gorica www.marija-gorica.hr ili se može preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Gorica, Gorička 18/a, Marija Gorica.

  Pravo na financiranje troškova imaju vlasnici pasa s prebivalištem na području Općine Marija Gorica.

  Na financiranje troškova nemaju pravo vlasnici koji su uzgajivači pasa koji imaju rješenje o registraciji te su upisani u upisnik uzgoja koji vodi nadležno tijelo te vlasnici lovačkih pasmina pasa i drugih pasmina pasa koji su upisani u evidenciju Hrvatskog kinološkog saveza i pod njihovom kontrolom provode razmnožavanje.

  Mikročipiranje je zakonska obveza skrbnika pasa, a kazne su do 6.000,00 kn.“

  Javni poziv

  Obrazac zahtjeva

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.