SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  OBAVIJEST - IZDAVANJE PROPUSNICA

  Propusnice scaled
  Stožer civilne zaštite Općine Marija Gorica obavještava sve građane da pitanja i zahtjeve za izdavanje propusnica iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mogu uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te ukoliko ima kakvih pitanja, možete se obratiti na broj telefona 01/3396-655.

  Uz prethodnu najavu, zahtjevu je potrebno na uvid priložiti osobnu iskaznicu te navesti razloge za izdavanje propusnice.

  Obrazac zahtjeva biti će dostupan i na internet stranici Općine Marija Gorica.

  Propusnice za putovanja na posao i s posla izdaje poslodavac, a ne Stožer civilne zaštite Općine Marija Gorica. Poslodavac je dužan osigurati prijevoz svojim zaposlenicima, ako zaposlenici sami iz nekog razloga ne mogu upravljati motornim vozilom.

  Propusnice se izdaju od ponedjeljka do petka od 09:00 do 15:00 sati.

  S obzirom da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti jer na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19.

  Molimo da bolest shvatite ozbiljno te Vas pozivamo na savjesno i odgovorno ponašanje kod podnošenja zahtjeva za izdavanje propusnica, jer morate shvatiti da svaka propusnica koja nije od velike važnosti može u naše mjesto donijeti VIRUS.


  ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICE

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.