SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  OBAVIJEST VLASNICIMA PASA

  Pas na povodcuSukladno članku 5. stavak 4. Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Marija Gorica („Službeni glasnik Općine Marija Gorica“ broj 197, dalje u tekstu: Odluka) Posjednik kućnog ljubimca ne smije napustiti kućnog ljubimca kojeg drži pod nadzorom. Zabranjeno je držanje i postupanje s kućnim ljubimcem te njegovo kretanje na način kojim se ugrožava zdravlje i sigurnost drugih životinja i ljudi, a posebno djece.

  Sukladno članku 6. stavku 1. točke 6. posjednik kućnog ljubimca dužan onemogućiti bijeg kućnog ljubimca i kretanje po javnim površinama bez nadzora te, sukladno članku 10. stavku 3. Odluke, iz sigurnosnih razloga prometa, sugrađana i drugih životinja zabranjeno je puštanje kućnih ljubimaca da samostalno šeću javnim površinama bez prisutnosti i nadzora posjednika.

  Sukladno članku 6. stavku 1. točke 1., 3. i 9. posjednik kućnog ljubimca dužan je izgraditi i održavati odgovarajući objekt odnosno nastambu u skladu sa potrebama pojedine životinjske vrste, osigurati odgovarajući prostor koji odgovara njihovoj veličini, u skladu sa potrebama i s obzirom na vrstu te životinji osigurati pseću kućicu ili odgovarajuću nastambu u skladu s Prilogom 1.

  Za postupanje protivno odredbama o Odluke uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Marija Gorica, prekršitelj će biti kažnjeni iznosom od 300,00 do 2.000,00 kuna.

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.