SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i usmeni intervju)

  Na temelju članka 19-22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine broj 86/08, 61/11, 04/18), Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu službenika u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Gorica na radno mjesto referenta-komunalnog redara/komunalnog djelatnika, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme na puno radno vrijeme objavljuje:

  POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i usmeni intervju)

  Dana 30. rujna 2019. godine (ponedjeljak) s početkom u 9,00 sati u sjedištu Općine Marija Gorica, Gorička 18/a, 10299 Marija Gorica, održati će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti (pisano testiranje) te istoga dana usmeni intervju pred Povjerenstvom s početkom u 10,00 sati sa kandidatima za obavljanje poslova radnog mjesta referenta-komunalnog redara/komunalnog djelatnika, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme na puno radno vrijeme, a temeljem javnog natječaja za prijam u službu objavljenog u Narodnim novinama broj 87/2019 od 13. rujna 2019. godine, pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, oglasnoj ploči Općine Marija Gorica i na web stranici Općine Marija Gorica, www.marija-gorica.hr.

  U gore navedeni termin pozivaju se sve osobe koje su podnijele prijavu na javni natječaj te će se osobama koje se ne smatraju kandidatima dati pisana obavijest o razlozima ne smatranja kandidatom prijavljenim na natječaj.

  OPŠIRNIJE / POZIV

  civilna zastita mup 145433

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.