SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  USPOSTAVLJEN BESPLATAN BEŽIĆNI INTERNET NA PODRUČJU OPĆINE MARIJA GORICA

  wifi4euObavještavamo mještane i posjetitelje Općine Marija Gorica da je uspostavljen besplatan bežični Internet u Općini Marija Gorica na mjestima javnog okupljanja: višenamjenska općinska zgrada, DVD Marija Gorica, Općinska knjižnica s Goričkim trgom, sportska dvorana sa školskim igralištem, Društveni dom Kraj Donji i igralište.

  Pozivamo Vas da testirate besplatan bežični Internet na način da u svojim mobilnim uređajima, prilikom odabira dostupnih WIFI mreža, odaberete WiFi4EU, zatim kliknite u kvadratić „I Agree with the Terms and conditions“ te kliknite na Login i uživajte u besplatnom Internetu prilikom posjeta navedenim lokacijama u Općini Marija Gorica.
  Jednom prihvaćeni uvjeti za korištenje WiFi4EU mreže na području Općine Marija Gorica omogućuju korištenje besplatnog bežičnog Interneta WiFi4EU u svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj te svim državama Europske unije, na čijim područjima je uspostavljena WiFi4EU mreža.

  Prijava Općine Marija Gorica odabrana za financiranje u okviru Call 1 kako je određeno odlukom Komisije objavljene na internetskim stranicama INEA-e, potpisan je Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava (vaučer od 15.000,00 eura), nakon čega je proveden postupak nabave i sklopljen ugovor sa tvrtkom Callidus grupa d.o.o. iz Zagreba koja je instalirala cijeli sustav.
  Na nama je samo da surfamo!

  goricki trg 3d

  izbori pred logo 2019

  ljeto u mariji gorici

  proracunopcina2018

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.