SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  zazeli

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  Odobren projekt „Izgradnja biciklističke staze u Općini Marija Gorica“

  biciklisticka staza
  Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije donijelo je Odluku o financiranju projekta „Izgradnja biciklističke staze u Općini Marija Gorica“.

  Naime, u rujnu protekle godine Općina Marija Gorica prijavila je spomenuti projekt na Javni poziv ministarstva „Sustav biciklističkih staza aglomeracije Zagreb“. Temeljem predmetne Odluke o financiranju Općini Marija Gorica dodjeljuju se bespovratna sredstva u iznosu od 2.026.926,78 kuna. Omjer sufinanciranja iznosi 85% Ministarstvo, 15% Općina Marija Gorica.

  Izgradnja biciklističke staze u Ulici Ante Kovačića u Općini Marija Gorica doprinijeti će boljoj povezanosti na linijama koje služe za dnevne migracije na području urbane aglomeracije Zagreb, većem korištenju javnih sredstava prijevoza kroz nadovezivanje biciklističke infrastrukture na linije javnog prijevoza, prostorno funkcionalnoj integraciji biciklističko-pješačkog prometa na području Općine Marija Gorica.

  Osim povećane sigurnosti biciklista i ostalih sudionika u prometu na jednoj od prometnijih ulica na području općine, novoizgrađena biciklistička staza doprinijeti će i smanjenju emisije CO2 i negativnog utjecaja na okoliš.

  izbori lokalni 2021. logo

  bicikl staza MG

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2021

  civilna zastita mup 145433

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.