SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

  digitalna pristupacnost mg

  zazeli

  informativna ploca goricki trg

  informativna ploca djecje igraliste marija gorica

  logo parlamentarni izbori 2020

  Humanitarni koncert – obavijest

  udruga ivancica
  Poštovani,
  Udruga za promicanje kvalitete života osoba s posebnim potrebama «IVANČICA» iz Zaprešića djeluje na širem prostoru Grada Zaprešića od 2005. Godine. Članovi Udruge su osobe u potrebi s različitim razinama invaliditeta i članovi njihovih obitelji. U sklopu Udruge djeluje više radionica: likovna, kazališna, sportska i glazbena radionica.

  Kroz rad svih radionica promiče se podizanje razine kvalitete života osoba u potrebi i njihovih obitelji, samoostvarenje kroz aktivnosti radionica i prezentacia Udruge u široj zajednici sa ciljem senzibiliziranja zajednice s osobama u potrebi i njihovim obiteljima. Prdukt glazbene radionice je rock skupina Drugo srce Ivančice, kraće D.S.I. koja izvodi popularnu i rock glazbu stranih i domaćih autora. Do sada smo nastupali na Cest is dBest, Festivalu jednakih mogućnosti, koncertu u Prečkom, Gospodarskom sajmu u Zaprešiću te na Trgu Ivana Pavla II. U Zaprešiću. Kulminacija ove akcije je humanitarni koncet 9. Lipnja 2020. u Zaprešiću na Trgu Ivana Pavla II. s početkom u 20,00 sati. Potrudit ćemo se dovesti poznata lica estrade da nam pomognu na ovom koncertu.


  Razlog: Ove godine nam prijeti gašenje radionica zbog manjka sredstava koja inače dobivamo participirnanjem na natječajima lokalnih uprava i Županije pa smo se odlučili pokrenuti humanitarnu akciju za prikupljanje financijskih sredstava potrebnih za redovne i izvanredne aktivnosti Udruge. Svima nam je razumljiva gospodarstvena situacija u društvu i svjesni smo kako je danas teško doći do bilo kakvih sredstava i za zadovoljavanje osnovnih životnih potreba malih i srednjih privrednika, OPG-ova i obrtnika. Unatoč situaciji, molim gospodarstvenike koji bi mogli pomoći radu Udruge na taj način nam omoguće nesmetano odvijanje svih predviđenih aktivnosti.

  IBAN za uplatu sredstava je: HR6323600001502771445 otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.

  Vjerujem kako ćete prepoznati osjetljivost ovog stanja i pomoći nam u radu.

  Srdačno!
  Predsjednik Udruge „Ivančica“
  Andrej Peklić

  izbori lokalni 2021. logo

  bicikl staza MG

  Gorički trg - prezentacija

  goricki trg 3d

  pum2021

  civilna zastita mup 145433

  pum2020 naslovnica

  ljeto u mariji gorici

  Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  Please publish modules in offcanvas position.