Prijave za popisivače i kontrolore - Popis 2011.

 

Pozivamo sve zainteresirane kandidate na podnošenje prijava za sudjelovanje u Popisu stanovništva 2011. g. u svojstvu popisivača i kontrolora, te ispunjavanje Upitnika koje će se obaviti u Popisnom centru Marija Gorica, u četvrtak,  24. veljače 2011.g. u vremenu od 09,00 do 12,00 sati, u Općini Marija Gorica, Gorička 18/a, Marija Gorica.
Kandidati trebaju donijeti osobnu iskaznicu te Upitnik ispuniti kemijskom olovkom koja piše crno ili tamno plavo. Iste će biti dostupne u Popisnom centru.
Ispunjeni upitnici bit će skenirani u Državnom zavodu za statistiku. Rezultati optičkog čitanja poslužit će kao kriterij pri odabiru kandidata.
Kriteriji prijave i odabira za popisivača su: punoljetnost, najmanje završena srednja škola, čitljiv rukopis optičkim čitanjem. Kriteriji prijave i odabira za kontrolora su: punoljetnost, najmanje završena srednja škola, iskustvo u popisima stanovništva ili velikim statističkim akcijama.

Preuzmite javni poziv (PDF)

2011-02-18


Popis stanovništva provest će se od 01. do 28. travnja 2011. Popisivanje zahtijeva puni dnevni angažman popisivača i kontrolora, uključujući subote i nedjelje te je nužan preduvjet da kandidat u tom razdoblju nema drugih poslovnih /školskih obveza.
Rezultati odabira kandidata za popisivače i kontrolore bit će objavljeni 18. ožujka 2011. u sjedištu Općine Marija Gorica, na web stranicama Općine i Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

 

 

Gdje smo


Pogledaj kartu

Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.
Izrada web stranica: Dedal komunikacije