SLUŽBENE STRANICE OPĆINE MARIJA GORICA

Tel: +385 (0)1 33 96 655 / E-mail: marija.gorica@email.t-com.hr

    savjetovanja

    digitalna pristupacnost mg

    izbori parlament 2024

    logo png

    1mg ploca

    mg ploca3 ispravak

    mg ploca projekt kliziste groblje

    zazeli

    informativna ploca goricki trg

    informativna ploca djecje igraliste marija gorica

    izbori lokalni 2021. logo

    logo parlamentarni izbori 2020

    Milijun kuna za poduzetnike u turizmu

    unnamed 2.jpg 648x432 q85 subsampling 2
    Do 70.000 kuna bespovratno za bazene, wellness, sportske i rekreacijske sadržaje.

    Zagrebačka županija raspisala je milijun kuna vrijedan natječaj za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu. Natječaj je otvoren do 1. travnja 2021. godine.

    Korisnici sredstava mogu biti obiteljska poljoprivredna gospodarstva, trgovačka društva, ustanove, zadruge i obrti subjekti malog gospodarstva koji se bave turizmom i žele povećati standard i kvalitetu usluge i ponudu u već postojećim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj poput kuća za odmor, hostela, planinarskih i lovačkih domova itd.

    Bespovratna sredstva se dodjeljuju za obnovu i opremanje smještajnih jedinca te razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja poput bazena, wellnessa i drugih rekreacijskih, sportskih i zabavnih sadržaja.

    Sufinancirati se mogu troškovi koji se odnose na radove, opremu i usluge za projekt koji se prijavljuje, a maksimalni iznos potpore koji pojedini korisnik može dobiti iznosi do 70.000 kuna odnosno do 60 posto prihvatljivih troškova pri čemu je važno istaknuti da investicija mora iznositi minimalno 75.000 kuna.

    Turistička zajednica Zagrebačke županije prošle je godine pokrenula dvije kampanje – „Odmor nikad bliže“ i „Around Zagreb“ kako bi privukla domaće goste.

    Prijave na natječaj moguće su na dva načina:
    Elektronički, putem sustava ePrijave na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti, formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati popunjeni prijavni obrazac, potpisati ga, ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo i fondove EU, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 001.

    Poštom, na način da se popunjeni prijavni obrazac zajedno s traženom dokumentacijom dostavi preporučenom poštom na gore navedenu adresu ili osobno preda u pisarnici u prizemlju zgrade na istoj adresi.
    Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i prijavni obrazac nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-425 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

    Opcina Marija Gorica privremena informacijska ploca 70x100 page 0001

    Gorički trg - prezentacija

    goricki trg 3d

    pum2024

    pum2023 naslovnica

    pum2022.jpg

    pum2021

    pum2020 naslovnica

    ljeto u mariji gorici

    civilna zastita mup 145433

    Copyright © 2018. Općina Marija Gorica. Sva prava pridržana.All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

    Please publish modules in offcanvas position.